Amerikkalainen lihakeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

4000 g Naudan kuutioitu 0-lajitelma 16 x 16 mm, kypsä 2 kg
1120 rkl Vesi
2800 g Savupekoni, limiviipale 17-22 g 1,5 kg
800 g Selleri, juuri, kuorittu
1700 g Porkkana
1700 g Sipuli
800 g Purjosipuli
250 g Tumma lihafondi 2 L
1200 g Luumu, kuivattu
1700 g Maissi mini, pakaste
30 g Basilika, tuore
30 g Persilja
20 g Rakuuna, tuore

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Laita Kypsät lihat yhdistelmäuunin höyrykeittotoiminnolle noin 20 minuutiksi.
  2. Kuumenna vesi kippikattilassa.
  3. Ruskista suikaloitu pekoni ja kuutioidut juurekset.
  4. Lisää kuumaan liemeen Lihafondi ja juurekset. Keitä puolikypsiksi.
  5. Viipaloi luumut ja lisää ne ja maissit sekä lämmitetyt lihakuutiot nesteineen.
  6. Mausta yrteillä. Anna kiehua kypsäksi ja tarkista maku.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: