Aprikoosi-broilerpiirakka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

250 g Jyväbroilerin paistiliha kypsä 2 kg
350 g Taikinalevy, voitaikina
70 g Sipuli
40 g Juusto, tuore, appelsiini
7 rkl Kerma, ranskankerma (Creme Fraiche)
50 g Kananmuna
100 g Omena
100 g Persikka
1 g Sitruunamelissa, tuore
5 g Sitruunamehu 5 L
2 g Suola
1 g Pippuri, musta, rouhittu

Valmistusohje

  1. Levitä voitaikina vuokaan. Täytä piirakkapohja broilerin paistihalla ja hienonnetulla sipulilla.
  2. Sekoita tuorejuusto, ranskankerma ja kananmuna. Mausta seos ja kaada vuokaan. Koristele omena ja aprikoosiviipaleilla.
  3. Paista kiertoilmalla 150 asteessa n. 30 min välillä tarkkaillen, kunnes pohja kypsyy ja pinta saa kauniin värin.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: