Aprikoosi-jogurtti kerroshyytelö

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

140 g Liivatelehti (1kpl=n.3g)
15,4 rkl Vesi
900 g Sokeri, hieno
2280 g Jogurtti, maustamaton
1800 g Aprikoosisose 3 x 2,6 kg
95,2 rkl Kerma kuohu
80 g Liivatelehti (1kpl=n.3g)
2500 g Aprikoosisose 3 x 2,6 kg
42 rkl Vesi
600 g Sokeri, hieno

Ruokavalio

Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Liota liivatelehdet ja sulata ne kuumaan veteen.
  2. Yhdistä Aprikoosisose, jogurtti, sokeri ja lisää liivate ohuena nauhana sekoittaen.
  3. Vaahdota kerma ja lisää aprikoosijogurttiseokseen. Jaa jogurttiseos GN 1/1-65 vuokiin 3 l/vuoka. Hyydytä.
  4. Hyytelö pinnalle: Valmista pinnalle aprikooshyytelö. Käsittele liivate kuten edelläkin. Lisää Aprikoosisoseeseen liivate, loppu vesi ja sokeri. Jaa vuokiin hyytyneen jogurttiseoksen päälle 1 l/vuoka. Hyydytä. 1 GN-vuoka 4 l on 36 annosta \'e0 100 g.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: