Aprikoosi-juustopiirakka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

300 g Margariini, kasvis
300 g Sokeri, hieno
3 g Leivinjauhe
300 g Jauho, vehnä
250 g Kananmuna
400 g Aprikoosimarmeladi, paistonkestävä 6 kg
750 g Juusto, tuore vanilja, kasvirasva
240 g Kananmuna
25 g Jauho, peruna
200 g Sokeri, hieno
50 g Sitruunamehu 5 L
500 g Vaniljakastike vaahtoutuva 9% vähälaktoosinen

Ruokavalio

Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Pohja: Laita kaikki huoneenlämpöiset raaka-aineet yleiskoneen kulhoon. Sekoita lapavatkaimella täydellä teholla 5 min. Levitä taikina 1/1-40 GN-vuoan pohjalle (yhdestä vuoasta tulee 28 annosta).
  2. Täyte 1: Levitä taikinan päälle paistonkestävää Aprikoosimarmelaadia.
  3. Täyte 2: Valmista täyte sekoittamalla kaikki täytteen raaka-aineet keskenään tasaiseksi massaksi. Kaada täyte pohjataikinan ja marmeladin päälle. Paista 160\'b0C noin 50 minuuttia. Jäähdytä ja paloittele annospaloiksi.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: