Aprikoosi-Mansikkakiisseli (K05)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

595 rkl Vesi
1500 g Sokeri, hieno
5000 g Aprikoosisose 3 x 2,6 kg
650 g Jauho, peruna
2000 g Mansikka pakaste

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Mittaa kylmä vesi, sokeri, perunajauho ja Aprikoosisose kattilaan. Kuumenna kiehumispisteeseen kunnes kiisseli suurustuu. Tarkista maku.
  2. Kaada valmis kiisseli pakastemansikoiden päälle. Pakastemansikoiden tilalla voit käyttää tuoreita syksyn marjoja.
  3. Voi koristella kiisselin esim.kermavaahdolla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: