Aprikoosikääretorttu

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1320 g Kananmuna
850 g Sokeri, hieno
560 g Jauho, peruna
63 g Jauho, vehnä
91 g Kaakaojauhe
35 g Leivinjauhe
95,55 rkl Kerma kuohu
1400 g Aprikoosisose 3 x 2,6 kg
255 g Sokeri, hieno
28 g Sokeri, vanilliini

Valmistusohje

  1. Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää siivilän läpi keskenään sekoitetut kuivat aineet. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle ja paista 225°C 5-8 minuuttia.
  2. Täyte: Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää aprikoosisose ja mausta maun mukaan sokerilla ja vanilliinisokerilla. Kumoa torttu sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Lisää täyte ja kääri tiiviille rullalle. Tarjoa jäätelön, tuoreiden hedelmien ja suklaakastikkeen kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: