Aurajuustolasagne

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

6000 g Paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
1500 g Sipuli
5000 g Tomaattimurska
150 g Valkosipulimurska
350 rkl Vesi
150 g Suola
10 g Oregano kuivattu
5 g Pippuri, valko jauhettu
1,4 rkl Soijakastike
1200 g Voi, normaalisuolainen
1200 g Jauho, vehnä
1050 rkl Maito täysmaito
1500 g Juusto, sinihome
6000 g Lasagnelevy
Juustoraaste

Valmistusohje

  1. Lihakastike: Laita lihat pusseineen reiälliseen GN-vuokaan yhdistelmäuunin höyrytoiminnolle noin 20 minuutiksi.
  2. Ruskista hienonnetut sipulit.
  3. Lisää joukkoon tomaatti- ja valkosipulimurska sekä vesi.
  4. Mausta. Anna hautua 10-15 minuuttia välillä sekoittaen.
  5. Juustokastike: Sulata rasva, lisää jauhot ja anna kiehahtaa.
  6. Lisää maito ja juusto, anna hautua kunnes juusto on sulanut.
  7. Pastalevyt: Levitä vuoan pohjalle lihakastiketta, päälle lasagnelevyjä vieri viereen ja levitä päälle juustokastiketta. Näin vuorotellen 3-5 kerrosta, (päällimmäiseksi kastikesekoitusta). Pinnalle juustoraastetta. Paista kiertoilmauunissa paistolla 175°C noin 40-45 minuuttia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: