Aurinkoinen broilerkeitto (Kouluruokakisa2012)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2,8 rkl Öljy, rypsi
11 g Kurkuma
16 g Curry
26 g Valkosipulirouhe, kuivattu
3 g Chili, kuivattu, jauhettu
3 g Pippuri, musta, rouhittu
3 g Pippuri, valko jauhettu
490 rkl Vesi
237 g Bong Kalaliemiaines
1074 g Arla laktoositon kasvirasvasekoite
5379 g Juuressekoitus keittojuures pakaste
4840 g Perunakuutio, raaka
2152 g Arla Keittiö Juustocreme
3228 g Broilerin hunajamarinoitu fileesuikale kypsä (Suomi) 2 kg
129 g Perunasosejauhe
129 g Ruohosipuli pakaste

Valmistusohje

  1. Freesaa mausteet öljyssä padan pohjalla. Lisää neste, keittojuurekset ja perunat. Keitä kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Lisää loput raaka-aineet, kiehauta, tarkista maku ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: