Banaani-Omenarahka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

154 rkl Kerma kuohu
6500 g Maitorahka
1300 g Sokeri, hieno
130 g Sokeri, vanilliini
3000 g Banaani
1900 g Omenasose 3 x 2,8 kg

Valmistusohje

  1. Soseuta banaani ja vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita kermavaahdon joukkoon muut aineet. MUUNTELUVINKKEJÄ BANAANI-OMENARAHKALLE; Puolukanmakuinen Banaani-Omenarahka: Lisää 30 grammaa Saarioisten Puolukkahilloa (2625) 100 grammaa banaani-omenarahkaa kohden. Puolukka-Banaani-Omenarahka: Lisää 30 grammaa pakastepuolukoita 100 grammaa banaani-omenarahkaa kohden. Mustaherukka-Banaani-Omenarahka: Lisää 50 grammaa pakastemusta herukoita 100 grammaa banaani-omenarahkaa kohden.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: