Barbeque Kassler

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

25 g seesaminsiemeniä
25 g pellavansiemeniä
2 g tuoretta chiliä
10 g hienoa sokeria
10 g fariinisokeria
4 g nestemäistä hickoryä eli savuaromia
6 g limen mehua
200 g Barbecuekastike 3,2 kg
1000 g Ylikypsä kassler n. 2,2 kg

Ruokavalio

Kananmunaton

Saarioisten Ylikypsä Kassler sopii monenlaisen ruuan raaka-aineeksi. Herkku on löytänyt myös monen ravintolan listalle.

Valmistusohje

Mittaa laakeaan kattilaan siemenet, chili, sokerit, nestemäinen hickory ja limen mehu.

Paahda ainekset koko ajan sekoittaen, kunnes ne ovat vaaleanruskeita. Lisää Barbequekastike ja keitä noin viisi minuuttia. Siirrä kastike jäähtymään.

Leikkaa Kasslerista noin kahden senttimetrin paksuisia viipaleita. Aseta viipaleet vuokaan (GN 1/1 65 mm), levitä kastike päälle ja kuumenna yhdistelmäpaistolla 170 °C:ssa, kunnes lihan sisälämpötila on 70 °C.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: