Bataattia ja kasvishöystöä

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

94,5 rkl Öljy, rypsi
2000 g Sipuli
2000 g Purjosipuli
4000 g Porkkanasuikale, pakaste
1800 g Kaali, kiinan
2000 g Kesäkurpitsa vihreä
2000 g Paprikasekoitus, pakaste
28 rkl Soijakastike
60 g Sokeri, fariini
200 g Sitruunamehu 5 L
5 g Pippuri, musta, rouhittu
13000 g Bataatti
120 g Pestokastike
14 g Pippuri, valko jauhettu

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy padan pohjalla. Kuullota sipulit ja porkkanasuikaleet. Hauduta hetki. Suikaloi kiinankaali. Lisää pataan kaali-kesäkurpitsa (pakaste suikale) ja paprikasuikaleet. Kääntele ja hauduta pehmeiksi. Mausta seos soijalla, fariinisokerilla ja Sitruunanmehulla sekä pippurilla. Annostele seos voideltujen GN-vuokien pohjalle. Perkaa ja viipaloi bataatit. Kypsennä viipaleet höyryssä uunissa melkein kypsiksi. Mausta ja lado viipaleet kasvisseokselle. Kuumenna juuri ennen tarjoilua uunissa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: