Bolognalainen jauheliha-perunasosevuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

5000 g Tomaattimurska
105 rkl Vesi
80 g Tumma lihafondi 2 L
20 g Pippuri, musta, rouhittu
Oregano kuivattu
Basilika, kuivattu
Paprikajauhe
10000 g Sipulinen paahdettu naudan jauheliha 8-10 %, karkea 2 kg
25000 g Perunamuusi, valmis
2000 g Juustoraaste

Ruokavalio

Gluteeniton, Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Kuumenna kattilassa tomaattimurska ja mausta se Lihafondilla, mustapippurilla sekä yrteillä.
  2. Lisää joukkoon jauheliha, kuumenna ja anna maun tasaantua.
  3. Annostele jauhelihakastike GN-vuokiin ja päälle valmis perunasose.
  4. Ripottele pintaan juustoraaste ja paista kiertoilmalla +170°C noin yksi tunti.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: