Borssikeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

13 g Kasvisliemijauhe 3 x 700 g
126 rkl Vesi
150 g Porkkanasuikale, pakaste
300 g Kaali, valko
50 g Selleri, juuri, kuorittu
10 g Kuivattu sipuli 1,7 kg
2 g Laakerinlehti
400 g Punajuurisäilyke, suikale
Öljy, rypsi
600 g Naudan suikaloitu E-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
30 g Sitruunamehu 5 L

Valmistusohje

  1. Keitä kasvissuikaleita ja mausteita Kasvisliemessä n. 20 min. miedolla lämmöllä. Kuullota punajuurisuikaleita hetki öljyssä, niin niiden väri säilyy keitossa. Lisää kypsät lihat, punajuurisuikaleet ja Sitruunamehu. Anna kiehua n. 10 min. Tarkista maku ennen tarjoilua. Tarjoa smetanan ja karjalanpiirakoiden (tummat 4421, 3429, 4423 vaaleat 4422, 3430) kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: