Broiler-caesarsalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1200 g Salaatti, romaine
1200 g Salaatti, jäävuori
500 g Juusto, parmesan
10000 g Broilerin uunipaahdettu filee n. 135 g kypsä pakaste (Suomi) 4 kg
4000 g Caesar-kastike 6 x 1 l
800 g Leipä, krutonki

Ruokavalio

Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Revi ja paloittele salaatinlehdet.
  2. Kastike Lisää joukkoon 3/4 Caesar-kastikkeesta, parmesanlastut, Broiler ja krutongit. Sekoita varovasti nostellen. Lisää valmiin salaatin päälle Caesarkastiketta ja aseta tarjolle.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: