Broiler-juurespata

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2500 g Sipulikuutio
250 g Valkosipulimurska
Suola
Timjami
15 kpl Laakerinlehti
840 rkl Vesi
350 g Kanafondi 2 L
5 kpl Sitruuna, mehu ja raastettu kuori
15000 g Kasvissekoitus, kypsä (tuore tai pakaste)
10000 g Broilerin paistipala kypsä 2 kg, liemineen
Tuoreet yrtit (persilja, rakuuna, oregano)

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Kiehauta sipulit, mausteet, vesi ja kanafondi kattilassa. Valuta myös broilerin paistipussissa oleva neste joukkoon.
  2. Raasta sitruunan kuori ja lisää kuumentuneeseen liemeen. Lisää joukkoon myös sitruunan mehu.
  3. Liemen kuumentuessa asettele kasvikset ja broilerin paistilihat GN- vuokaan. Voit halutessasi leikata reisipaloja hieman pienemmäksi.
  4. Kaada päälle kuuma liemi ja kuumenna höyrypaistolla 140°C:ssa noin 20 minuuttia, tai kunnes sisälämpö 78°C.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: