Broiler-juustosalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1700 g Salaatti, lehtisalaatti
3000 g Uunipaistettu broilerkuutio pakaste 5 kg
2000 g Viinirypäle, tumma
300 g Hillosipuli
1500 g Maustekurkkukuutio
500 g Juusto, kerma
3000 g Hunajainen salaattikastike 3 L
2000 g Paprikasekoitus, tuore

Valmistusohje

  1. Kokoa salaatinlehtien päälle uunipaistettuja Broilerkuutioita. Asettele ympärille viipaleiksi leikattuja viinirypäleitä, halkaistuja hillosipuleita ja kuutioituja kurkkuja. Leikkaa juustosiivu neljään osaan ja taittele suikaleet kehystämään broileria.
  2. Päälle: Kaada päälle Salaattikastiketta ja koristele paprikasuikaleilla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: