Broiler-kasviskeitto 2

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

7 rkl Öljy, rypsi
2000 g Sipuli
1500 g Tomaattipyree
4000 g Porkkana kuorittu
2000 g Palsternakka
1000 g Lanttu, suikale
1500 g Purjosipuli
840 rkl Vesi
450 g Kanafondi 2 L
6000 g Broilerin uunipaahdettu hunajamarinoitu fileesuikale kypsä pakaste (Suomi) 4 kg
Persilja

Valmistusohje

  1. Freesaa juurekset ja tomaattipyree kevyesti kattilan pohjalla öljyssä. Lisää vesi ja Liemivalmisteet.
  2. Lisää lopuksi kypsät Broilersuikaleet, tarkista maku ja tarjoa. Lisää tarjollepantaessa keiton päälle hienonnettua persiljaa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: