Broiler-kasviskeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

693 rkl Vesi
200 g Kanaliemijauhe 4,5 kg
3300 g Kasvissekoitus, Puutarhurin sekoitus
3300 g Perunasuikale, pakaste
3300 g Uunipaistettu broilerkuutio pakaste 5 kg
Curry
Paprikajauhe
Pippuri, musta, rouhittu
Suola
Persilja
Tilli, tuore

Valmistusohje

  1. Lisää Broilerkuutioiden päälle mausteet. Anna maustua noin 2 h. Lisää kiehuvaan veteen Kanaliemijauhe, suikalekasvikset ja perunasuikaleet. Kiehauta noin 5 min. Lisää broilerkuutiot, kuumenna kiehumispisteeseen. Tarkista maku. Lisää tarjollepantaessa persilja-tillisilppua. Lisänä voit tarjota kurkkusmetanaa. (½ smetanaa ja ½ kuutioituja Saarioisten kurkkuja, maustettuna valkosipulilla ja mustapippurilla).
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: