Broiler-kurttukaalikeitto (K05)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1225 rkl Vesi
750 g Kanafondi 2 L
500 g Suurimo, ohra
2500 g Lanttu
3750 g Porkkana
4000 g Broilerin uunipaahdettu hunajamarinoitu fileesuikale kypsä pakaste (Suomi) 4 kg
1875 g Kaali, savoijin
25 g Kurkuma

Valmistusohje

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi padassa. Lisää Fondi tai liemijauhe, ohrasuurimot ja kurkuma.
  2. Lisää lanttukuutiot ja kypsennä n. 5 min. Lisää porkkanakuutiot ja kypsennä vielä n. 5-10 min.
  3. Lisää lopuksi broilerin fileesuikaleet ja leikattu kurttukaali, keitä n. 10 min. Tarkista maku ja kypsyys.
  4. Tarjoa keiton lisänä valkosipulipaahdettuja ruisleipäkuutioita jotka valmistat seuraavasti: Sekoita keskenään rypsiöljyä ja murskattuja valkosipulin kynsiä. Sivele leivät ennen paahtamista valkosipuliöljyllä. Paista rapeaksi, jäähdytä ja kuutioi.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: