Broiler-nuudelikeitto

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

3000 g Porkkana
1000 g Sipuli
1050 rkl Vesi
200 g Kasvisliemijauhe 3 x 700 g
500 g Nuudeli, vehnä
1000 g Purjosipuli
2000 g Kesäkurpitsa vihreä
4 g Mausteseos, yrttimausteseos provence, suolaton
5000 g Jyväbroilerin miedosti suolattu paistisuikale 4,5 kg

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Keitä porkkana- ja sipulisuikaleet puolikypsiksi Fondiliemessä. Lisää broilersuikaleet kiehuvaan liemeen. Kun broiler on kypsää, kuori vaahto ja lisää sen jälkeen nuudeli, suikaloitu purjo ja kesäkurpitsa. Kiehauta muutama minuutti ja tarkista maku.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: