Broiler-pastavuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

4000 g Makaroni, kierre
2000 g Sipuli
280 rkl Vesi
200 g Kanaliemijauhe 4,5 kg
560 rkl Kerma kuohu
100 g Maissitärkkelys
10 g Pippuri, musta, rouhittu
4000 g Broiler fileesuikale hunajamar. kypsä pakaste

Valmistusohje

  1. Mittaa GN-vuokaan raaka pasta, kypsä broilerinliha ja hienonnettu sipuli. Sekoita.
  2. Liemi Sekoita kaikki liemen ainekset keskenään ja kaada vuokiin. (~3 l lientä/1/1 65 mm GN vuoka). Ripottele pintaan juustoaraastetta ja paista yhdistelmäpaistolla 160 asteessa n. 40 minuuttia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: