Broiler-punajuurivuoka (K04)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

8000 g Jyväbroilerin paistiliha kypsä 2 kg
4000 g Punajuurisäilyke, suikale
6000 g Porkkana
8000 g Peruna
4000 g Sipuli
8000 g Velouté 2 kg
100 g Kanafondi 2 L
10 g Suola
5 g Pippuri, musta, rouhittu
2 g Kirveli kuivattu
20 g Sitruunamehu 5 L

Ruokavalio

Gluteeniton, Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Suikaloi kasvikset. Voit käyttää myös valmista pakastekasvisseosta, jolloin kypsennysaika puolittuu !
  2. Sekoita suikaloidut kasvikset, valutetut punajuurisuikaleet, kastike, broilerin liha ja mausteet keskenään.
  3. Lado vuokaan ja paista 175 asteessa kiertoilmatoiminnolla n.50 min jos kasvikset ovat raakoja ja n.30 min, jos käytät pakastekasviksia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: