Broiler-rieskarulla

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2250 g Rieska, tunturi
4500 g Salaatti, jäävuori
1500 g Juusto, tuore maustamaton
5500 g Tomaattisalsa, tuore 2 kg
5500 g Broilerin uunipaahdettu viipaloitu filee Tandoori kypsä pakaste (Suomi) 4 kg

Valmistusohje

  1. Suikaloi rapea salaatti. Sivele rieskan pintaan ohuesti tuorejuustoa. Lisää ohut kerros suikaloitua salaattia ja broilerviipaleita rieskan päälle. Rullaa tiiviisti tuorekelmun sisään. Anna vetäytyä vähintään 2 tuntia, mielellään yön yli. Leikkaa rulla puoliksi ja tarjoa Tomaattisalsan (4531) kera.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: