Broiler-vuohenjuustosalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

500 g Broilerin hunajamarinoitu fileesuikale kypsä (Suomi) 2 kg
250 g Paprikasekoitus, tuore
400 g Salaatti, lehtisalaatti
100 g Sipuli
250 g Hunajameloni
7 g Suola
14 rkl Smetana
0,91 rkl Mehu, lime
Pippuri, valko jauhettu
12 g Valkosipuli
7 g Sokeri, hieno
600 g Juusto, chevre

Valmistusohje

  1. Liha: Kuumenna broilerin suikaleet pussissaan. Ota neste talteen, voit käyttää sen myöhemmin esim. höystöissä.
  2. Kasvikset: Paloittele kasvikset kuutioiksi ja kuumenna ne nopeasti wokpannussa. Lisää kuumennetut broilersuikaleet salaatin päälle.
  3. Kastike: Valmista kastike sekoittamalla puristettu valkosipulin kynsi, limetin mehu ja mausteet smetanan joukkoon. Levitä kastiketta broilersuikaleiden päälle.
  4. Juusto: Paahda vuohenjuustopalat uunissa tai grillissä niin, että reunat ruskistuvat hivenen. Nosta juustonpalat salaatin päälle.
    Käyttövinkkejä: Salaatin voit tarjota myös kylmänä. Voit käyttää sitä wrapsien ja pitaleipien täytteenä, kreppeihin, tortilloihin, ciabattoihin tai tarjota kevyenä pääruokana.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: