Broiler-zucchini-pastapaistos

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

2500 g Sipuli
2500 g Paprika, punainen
6700 g Broilerin hunajamarinoitu fileesuikale kypsä (Suomi) 2 kg
5000 g Makaroni, tumma
4000 g Kesäkurpitsa vihreä
85 g Kanaliemijauhe 4,5 kg
150 g Persilja
10 g Curry
2 g Pippuri, cayenne
3465 g Kerma, ruoka 15% vähälaktoosinen
250 g Hunaja
15 g Suola
250 g Maissitärkkelys
20 g Valkosipuli
350 rkl Vesi
5 g Paprikajauhe
1000 g Juustoraaste

Ruokavalio

Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Pohjalle: Kaada voideltuun vuokaan jyvämakaronit ja lado pilkotut kasvikset niiden päälle esimerkiksi kerroksittain. Lisää kypsät broilerin filesuikaleet kasvisten päälle.
  2. Kastike: Sekoita kattilassa kastike kermasta, liemestä, hunajasta, mausteista ja tärkkelyksestä. Kiehauta ja kaada vuokaan kasvisten päälle.
  3. Kuorrutus: Ripottele juustoraaste viimeiseksi. Paista uunissa n. 180°C 30 minuuttia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: