Broilercarpaccio ja keltasienisalaatti

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

540 g Jyväbroilerin filee n. 150 g n. 4,4 kg
Punajuurenliemi, etikka
Sitruunamehu 5 L
Suola
Barbecuekastike 3,2 kg
Pippuri, musta, rouhittu
15 g Sinappi, hunaja
Sitruunamehu 5 L
150 g Kantarelli
20 g Kananmunan keltuainen
10 g Sipuli
3,15 rkl Öljy, oliivi
Pippuri, valko jauhettu
100 g Leipä, vuokaleipä tumma
Öljy, rypsi

Valmistusohje

  1. Keitinliemi: Keitinliemi ja fileiden esivalmistelu: Sekoita keitinliemi lisäämällä vahvaan punajuuriliemeen mausteet. Laita Fileet liemeen siten, että ne peittyvät. Kuumenna kiehuvaksi ja ota pois liedeltä. Anna fileiden jäähtyä seuraavaan päivään. Fileiden esillelaitto: Kohmeta fileet pakastimessa. Leikkaa kohmeisista fileistä vinottain hyvin ohuita kauniita viipaleita.
  2. Keltasienisalaatti: Keltasienisalaatti: Sekoita kananmunan keltuaiseen mausteet ja vatkaa sekaan lopuksi öljy. Kuutioi keltasieni ja sipuli pieniksi kuutioiksi. Sekoita sieni-sipulikuutiot ja kastike hyvin keskenään.
  3. Leipä: Paahda viipale ruisvuokaleipää ja asettele keltasienisalaatti päälle keoksi.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: