Broilerciapatta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

500 g Leipä, ciabatta
500 g Majoneesi kevyt
50 g Purjosipuli
50 g Ruohosipuli, tuore
2 g Suola
1 g Pippuri, musta, rouhittu
800 g Broilerin hunajamarinoitu fileesuikale kypsä (Suomi) 2 kg
100 g verso, mangoldi

Ruokavalio

Laktoositon

Valmistusohje

  1. Sekoita majoneesin sekaan hienonnettu ruohosipuli ja purjosipuli. Mausta mustapippurilla ja tarvittaessa ripauksella suolaa.
  2. Sekoita kypsät broilersuikaleet liemineen varovasti majoneesin joukkoon.
  3. Täytä halkaistut leivät ja koristele mangoldin lehdillä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: