Broilergulassi ja sitruunafraiche (SV07)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1400 rkl Vesi
1500 g Knorr Tomaattikeitto
4500 g Peruna-sipulisekoitus, pakaste
2500 g Paprikasekoitus, pakaste
4000 g Jyväbroilerin paistiliha kypsä 2 kg
10 g Pippuri, musta, rouhittu
10 g Chili mausteseos
50 g Knorr Vähäsuolainen lihaliemi
1000 g Knorr Fraiche
100 g Sitruunamehu 5 L
50 g Sokeri, hieno

Valmistusohje

  1. Sekoita vesi ja Tomaattikeittoaines. Kiehauta välillä sekoittaen. Lisää peruna-sipulisekoitus ja paprikat. Anna kiehua hetken ja lisää kypsät, esikuumennetut broilerin paistisuikaleet. Mausta mustapippurilla, chilillä ja lihaliemellä. Kuumenna kiehumispisteeseen.
  2. Lisäke Valmista kylmä lisäkekastike sekoittamalla Knorr Fraiche, Sitruunamehu ja sokeri. Anna makujen tekeytyä hetki. Annokseen tulee: Broilergulassia 300g ja sitruunafraichea 10g.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: