Broileria hunajaisessa kermakastikkeessa

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

125 g Paprikasekoitus, tuore
17,5 rkl Kerma kuohu
150 g Sipuli
515 g Velouté 2 kg
8,75 rkl Valkoviini, kuiva
Viinietikka, hunaja-omena
Hunaja
Maustekastike, sweet chili
Pippuri, musta, rouhittu
Curry
Pippuri, valko jauhettu
1000 g Broilerin hunajamarinoitu fileesuikale kypsä (Suomi) 2 kg

Valmistusohje

  1. Freesaa sipuli ja paprika kevyesti. Lisää Veloutée-kastike ja kuohukerma. Kiehauta.
  2. Lisää valkoviini, etikka, hunaja ja mausteet. Keitä hymyillen n. 15 min.
  3. Lisää kastikkeen joukkoon kypsät Fileesuikaleet tai tarjoa ne erikseen.
  4. Lisäkkeeksi sopivat mainiosti pastat, nuudelit ja erilaiset riisilisäkkeet.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: