Broileria inkivääri-chilikastikkeessa ja omenachutney

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

100 g Sambal Oelek- tahnaa (voit laittaa vähän ensin, ja lisätä tahnaa lopussa)
300 g Inkivääriä
2000 g Sipulia
100 g Valkosipulia
300 g Sokeria
5000 g Paseerattua tomaattia
300 g Valkoviinietikkaa
50 g Suolaa
20 g Mustapippuria
Vettä
12000 g Broilerin paistipala kypsä 2 kg
3000 g Omenaa, kuutio
2000 g Omenatäyte, paistonkestävä 6 kg
100 g Sitruunamehu
500 g Vesi
400 g Marmeladisokeri

Tarjoiluun:

Aromaattista riisiä
Tuoreita yrttejä

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Laita kaikki kastikkeen ainekset paitsi broilerin paistipala kattilaan, sekoita ja kiehauta. Keitä hiljalleen noin 15 minuuttia, ja kaada GN 1/1- astioissa olevien broilerin paistipalojen päälle.
  2. Kuumenna uunissa höyrypaistolla 150 °C:ssa kunnes sisälämpö 78 °C. Tarjoa omenahillokkeen ja esim. jasmin- riisin kanssa.
  3. Omenahilloke. Yhdistä omenakuutiot, omenatäyte, sitruunamehu ja vesi kattilassa ja kiehauta. Keitä noin viisi minuuttia ja sekoita joukkoon marmeladisokeri. Kiehauta ja keitä minuutti. Jäähdytä. Tarjoile viilennettynä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: