Broilerin filee, banaanikastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

16000 g Jyväbroilerin miedosti maustettu perhosfilee n. 160 g n. 4 kg
6000 g Velouté 2 kg
10 g Kurkuma
70 rkl Valkoviini, kuiva
35 rkl Vesi
100 g Kanafondi 2 L
8000 g Pak soi
2000 g Purjosipuli
1000 g Linssi, vihreä
10 g Suola
500 g Banaani
2 g Pippuri, valko jauhettu

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Suikaloi paksoi ja purjo, sekoita ryöpätyt vihreät linssit salaattiin ja freessaa pannulla ja tai kattilassa.
  2. Täytä valkopippurilla maustetut fileet kevyesti salaatilla. Tarjoa ylijäävä salaatti lisäkkeenä.
  3. Paista broilerin perhosfileen pintaan väri. Kypsennä muutama minuutti uunissa.
  4. Valmista banaanikastike Veloutekastikkeesta lisäämällä banaani, valkoviini, vesi, Kanafondi ja mausteet.
  5. Tarkista maut ja rakenna annokset tai tarjoa linjastossa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: