Broilerin fileetä, kateenkorvaa ja curryperunoita

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

100 g Sipuli
3000 g Valkosipuli
400 g Herne, pakaste
10,5 rkl Valkoviini, kuiva
Pippuri, valko jauhettu
Suola
7,35 rkl Kerma kuohu
Yrtti, tuore
Suola
Pippuri, musta, rouhittu
Valkosipuli
100 g Jauho, vehnä
75 g Voi, normaalisuolainen
750 g Kateenkorva
1300 g Broilerin uunipaahdettu filee n. 135 g kypsä pakaste (Suomi) 4 kg
450 g Porkkana
Voi, normaalisuolainen
450 g Purjosipuli
450 g Kesäkurpitsa vihreä
Suola
7,35 rkl Kerma kuohu
46 g Kananmunan valkuainen
Suola
40 g Kananmunan keltuainen
Pippuri, valko jauhettu
Curry
1000 g Peruna

Valmistusohje

  1. Kastike: KASTIKE: Freesaa sipuli, valkosipuli ja herneet. Lisää valkoviini ja kiehauta. Soseuta ja mausta. Lisää lopuksi kerma ja kiehauta.
  2. Kateenkorva: KATEENKORVA: Ryöppää kateenkorva. Jäähdytä. Poista rasva ja kalvot. Viipaloi annospaloiksi. Mausta, jauhota ja paista voissa kauniin ruskeiksi. Puserra päälle paiston aikana tuoretta valkosipulia.
  3. Broiler: Paista broilerin marinoidut fileet pannulla kypsäksi.
  4. Kasviskerä: KASVISKERÄ: Vuole kasviksista esimerkiksi juustohöylää ja veistä apuna käyttäen pitkiä ohuita suikaleita. Höyrytä kypsiksi, lisää vähän suolaa ja kiillota lopuksi voilla.
  5. Kohokas: CURRY-PERUNAKOHOKAS: Valmista kuivaperunasose ja mausta currylla. Sekoita massaan keltuaiset. Paista annosvuoissa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: