Broilerin murekepihvejä ja tomaattista papumuhennosta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

12000 g Pintapaistettu broilerpihvi 45 g kypsä pakaste 4,3 kg
2000 g Lehtikaali
150 g Laktoositon voi
Suola
4000 g Tomaattikeitto kypsä pakaste 2 x 3 kg
4000 g Kidney-papu (säilyke)
1000 g Paprikakuutio (pakaste)
1000 g Sipulikuutio (pakaste)
2 pnt Tuore basilika tai lehtipersilja
Suola
Mustapippuri
21 rkl Oliiviöljy

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Valmista ensin tomaattinen papumuhennos. Yhdistä tomaattikeitto, huuhdellut ja valutetut pavut, paprika- ja sipulikuutiot kattilaan ja kiehauta.
  2. Mausta suolalla, pippurilla, sokerilla ja lisää lopuksi oliiviöljy. Anna hautua noin 10 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Ryöppää ruodittu ja paloiksi revitty lehtikaali suolavedessä ja jäähdytä kylmässä vedessä. Purista kuivaksi ja paista voissa kuumaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Kuumenna murekepihvit uunissa pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile lisänä esim. keitettyjä perunoita.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: