Broilerin reisipaistia mausteisessa mango-kookoskastikkeessa

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

0,200-0,300 kg Punainen currytahna (maun mukaan)
4500 g Kookosmaito (+ huuhteluvesi)
800 g Hunaja
4000 g Tomaattimurska
25 kpl Kaffir-limen lehti
2300 g Mangosose 3,1 kg
2500 g Vesi
250 g Kanafondi 1 L
300 g Kalakastike
12000 g Broilerin paistipala kypsä 2 kg
Paistipalan liemi

Tarjoiluun:

Jasminriisiä
Tuoretta chiliä hienonnettuna
Tuoretta basilikaa hienonnettuna

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Laita kattilaan kaikki kastikkeen ainekset paitsi paistipala. Sekoita tasaiseksi ja kiehauta. Keitä noin 20 minuuttia ja soseuta sauvasekoittimella.
  2. Lisää esikuumennetut paistipalat. Kuumenna vielä kiehuvaksi ja anna hetki maustua ennen tarjoilua.
  3. Voit myös valmistaa kastikkeen kylmänä ja kaataa sen sekoitettuna kylmien paistipalojen päälle GN-1/1- astiaan. Kypsennys yhdistelmäpaistolla 150 °C:ssa kunnes sisälämpö 78 °C.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: