Broilerin rintaa & polentaa

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1400 g Jyväbroilerin miedosti maustettu ohut filee n. 95 g n. 3,8 kg
150 g Voi, suolaton
6000 g Valkosipuli
10 g Rosmariini tuore
60 g Kanafondi 2 L
101,5 rkl Vesi
375 g Polenta
21 rkl Kerma kuohu
300 g Juusto, parmesan

Valmistusohje

  1. Paista Broilerit kuumassa öljyssä pannulla kypsäksi n.2 min/puoli.
  2. Polenta: Kuullota voissa hienonnetut valkosipulit ja rosmariinit. Lisää Kanaliemi ja kiehauta. Lisää joukkoon polentajauhot. Keitä noin 10 minuuttia huolellisesti sekoittaen. Lisää lopuksi kerma ja parmesanraaste. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Tarjoile polentan ja broilerin kanssa grillattua cantaloupe-melonia.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: