Broilerinpaisti-kaalivuoka

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

4000 g Kukkakaalia nuppuina
4000 g Parsakaalia nuppuina
4000 g Keräkaalia karkeasti pilkottuna
500 g Rypsiöljyä
250 g Sokeria
75 g Suolaa
20 g Mustapippurirouhetta
80 g Garam Masala- jauhetta
1500 g Punasipulia, suikaloitu
300 g Rypsiöljyä
80 g Suolaa
12000 g Broilerin paistipala kypsä 2 kg, liemineen

Tarjoiluun:

Tuoretta chiliä, hienonnettuna
Kaffir-limen lehti
Perunamuusia, laktoositon
Fruity Currymajoneesi 270 ml

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

  1. Paahda kukkakaalin nuput kippipannulla rypsiöljyssä. Mausta suolalla, pippurilla, sokerilla ja curryllä. Anna kypsyä rauhassa, lisää tarvittaessa tilkka vettä. Ota sivuun.
  2. Paahda ja mausta parsakaalin nuput samalla tavalla, mutta hieman vähemmän aikaa. Ota sivuun.
  3. Nosta pannun lämpöä, ja paista lopuksi keräkaali pannulla nopeasti öljyssä, ja mausta.
  4. Yhdistä kaalit GN 1/1-65- vuokiin, sekoita ja lado päälle kypsät paistipalat. Valuta lopuksi päälle paistipalan liemi ja mausta curryllä ja suolalla. Kuumenna uunissa yhdistelmäpaistolla 160 °C:ssa noin 25 min, tai kunnes sisälämpö on 78 °C.
  5. Paista punasipulisuikaleita rypsiöljyssä kunnes pehmenneet ja mausta suolalla ja sokerilla. Lisää valmiin paistoksen päälle.
  6. Tarjoile perunamuusin ja Fruity Currymajoneesin kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: