Broilerjambalaya

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

7 rkl Öljy, rypsi
400 g Sian viipaloitu kylki
2500 g Broilerin uunipaahdettu filee n. 135 g kypsä pakaste (Suomi) 4 kg
350 g Sipuli
1500 g Paprikasekoitus, tuore
500 g Selleri, varsi
500 g Tomaatti
400 g Maissi mini, pakaste
250 g Makrilli savustettu
1 g Chili, tuore
1500 g Tomaattimurska
150 g Vaalea lihafondi 2 L
20 g Valkosipuli

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Voitele 1/1 100 GN-vuoka öljyllä (1 vuoka/20 annosta).
  2. Lihat: Lisää broilersuikaleista ja porsaan kylkisuikaleista sekoitettu seos vuokaan ja kypsennä uunissa.
  3. Kasvikset: Lisää kypsien suikaleiden päälle pilkotut kasvikset.
  4. Laita päällimmäiseksi makrilli ja maissiviipaleet.
  5. Mausteet: Sekoita Lihafondi, tomaattimurska, murskattu valkosipuli sekä mausteet keskenään. Kaada seos päälle ja paista 170°C noin 30 minuuttia.
  6. Tarjoa riisin kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: