Broilerleike & Kiinalainen lintukastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1500 g Jyväbroilerin hunaja-limemarinoitu paistileike n. 90 g n. 1,8 kg
Kanaliemijauhe 4,5 kg
50 g Jauho, korppujauho
50 g Jauho, vehnä
7 rkl Öljy, rypsi
50 g Hunaja
7 rkl Öljy, rypsi
600 g Porkkanasuikale, pakaste
400 g Paprikasekoitus, pakaste
400 g Ananaspala omassa liemessä
60 g Sokeri, fariini
2,1 rkl Soijakastike
3,5 rkl Viinietikka, punainen
20 g Jauho, maissi

Valmistusohje

  1. Mausta leikkeitä vähän kanamausteilla. Levitä leikkeet jauhoseoksella ja paista öljyssä kypsäksi. Sivele nokare hunajaa leikkeiden päälle.
  2. Kastike: Mittaa öljy pataan. Keitä porkkanoita ja paprikoita (punaisia) öljyssä kunnes ne kypsyvät. Lisää muut aineet ja suurusta maissijauhoilla. Tarkista maku. Keitä lisäkkeeksi tummia riisejä. Laita keitinliemeen kanaliemikuutioita ja ananasmehua. Lisäkkeeksi sopii mustaherukkahyytelö (2661).
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: