Broilerleike barbecue

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

130 g Broilerleike 135 g esikypsennetty pakaste 4 kg
40 g Barbecuekastike 3,2 kg
140 g Peruna
Timjami, kuivattu
40 g Sipulirengas, tuore
30 g Tomaatti, kirsikkatomaatti, punainen
20 g Omena

Valmistusohje

  1. Kypsennä Broilerleike ohjeen mukaisesti uunissa ritilällä, pannulla tai parilalla ilman rasvaa. Pese isokokoinen peruna hyvin ja halkaise pitkittäin kahtia. Sivele perunan leikkauspinta kevyesti öljyllä, ripottele pinnalle mausteeksi suolaa ja timjamia. Kypsennä uunissa n. 180\'b0C 1 h, kunnes peruna on pehmeä. Voit myös kuorruttaa juustolla. Friteeraa valmiit taikinoidut sipulirenkaat ja kypsennä minitomaatit uunissa. Sivele ohuet, kuorettomat ja siemenettömät omenalastut hunajalla tai ripottele niihin ohuesti fariinisokeria, paahda kevyesti uunissa. Lastujen ei tarvitse olla kuumia tarjottaessa. Kokoa annos tarjolle.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: