Broilermureke, punakaalivuoka, parmesankastike

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

20000 g Broilermureke kypsentämätön pakaste 4 kg
20000 g Punakaalivuoka kypsentämätön pakaste 2 x 2,9 kg
5000 g Velouté 2 kg
500 g Juusto, parmesan
1000 g Kerma, vispi 38% vähälaktoosinen
42 rkl Valkoviini, kuiva
200 g Sinappi, Dijon
5 g Pippuri, valko jauhettu
400 g Hunaja

Ruokavalio

Gluteeniton, Vähälaktoosinen

Valmistusohje

  1. Kypsennä mureke pakkauksen ohjeen mukaan. Anna vetäytyä ja viipaloi.
  2. Kypsennä Punakaalivuoka pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kastike: Sekoita kastikkeen ainekset keskenään kattilassa. Kuumenna, tarkista maku ja tarjoa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: