Broilermureketta ja keltaista pastaa

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

15000 g Broilermureke kypsentämätön pakaste 4 kg
15,75 rkl Öljy, rypsi
2000 g Lanttu
500 g Selleri, juuri, kuorittu
1500 g Palsternakka
2000 g Sipuli
2500 g Maissi mini, pakaste
400 g Kasvisfondi 2 L
5 g Kurkuma
5 g Oregano kuivattu
5 g Timjami, kuivattu
5 g Pippuri, musta, rouhittu
630 rkl Vesi
3000 g Makaroni, penne
1500 g Purjosipuli

Valmistusohje

  1. Kypsennä Broilermurekkeet 175°C kiertoilmauunissa n. 50 minuuttia.
  2. Pasta: Freesaa suikaloidut kasvikset, paitsi purjo, kypsymisjärjestyksessä kippipadassa.
  3. Lisää mausteet, vesi ja Kasvisfondi.
  4. Kiehauta ja lisää pasta. Sekoita ja anna pastan kypsyä lähes kypsäksi.
  5. Sekoita joukkoon purjo ja tarkista maku.
  6. Kuumenna ja tarjoa broilermurekkeen kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: