Broilerpullia ja kapriskastiketta

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

80 g Kanafondi 2 L
70 rkl Vesi
60 g Porkkana
Laakerinlehti
1 g Pippuri, valko
1300 g Broilerpulla 30 g kypsentämätön pakaste 5 kg
70 g Voi, normaalisuolainen
70 g Jauho, vehnä
Keitinliemi, siivilöity
50 g Kapris
14 rkl Kerma kuohu

Valmistusohje

  1. Keitinliemi: Valmista keitinliemi.
  2. Pyörykät: Keitä Broilerpullat kypsiksi keitinliemessä. Siivilöi liemi.
  3. Kastike: Sulata voi kattilassa, lisää jauhot ja sekoita. Lisää keitinliemi ja anna kiehua n. 20 min. Lisää kaprikset ja kerma. Kiehauta ja tarkista maku. Lisää pyörykät kastikkeen joukkoon ja tarjoa lisänä perunasosetta tai yrttiriisiä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: