Broilerpyttipannu

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

800 g Porkkana
800 g Selleri, juuri, kuorittu
2,1 rkl Öljy, rypsi
600 g Palsternakka
900 g Peruna
400 g Sipuli
1000 g Broilerin marinoitu paistisuikale kypsä (Suomi) 2 kg
2 g Pippuri, musta, rouhittu
10 g Suola
3 g Persilja

Ruokavalio

Gluteeniton, Laktoositon

Valmistusohje

  1. Paista kasvikset pannulla tai parilalla kypsymisjärjestyksessä.
  2. Valuta lämmitetyt broilerin marinoidut kypsät pasitisuikaleet. Laita kaikki raaka-aineet vuokaan, mausta ja sekoita.
  3. Voit valmistaa pyttipannun myös höyryssä uunissa tai painekeittimessä.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: