Cheddar-kinkkuwrapit

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

3300 g Santa Maria Wrap Tortilla Original
1300 g Santa Maria Cheddar Cheese sauce
900 g Paprikasekoitus, tuore
1300 g Palvisuikale 1,5 kg
500 g Oliivi musta viipaloitu
500 g Sipuli
800 g Salaatti, jäävuori

Valmistusohje

  1. Täyte: Sekoita keskenään paprikakuutiot, kinkkusuikaleet ja cheddar-cheese. Laita Wrapin reunalle 70 g täytettä. (50 kpl wrap pohjia/100 annosta).
  2. Lisäksi: Lisää täytteen päälle muut raaka-aineet ja kääri rullalle.
  3. Halkaise wrap vinoittain.
  4. Tarjoile buffet-pöydässä. Ohjeesta tulee ½ Welhon wrap/henkilö.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: