Chili con possu

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

10,5 rkl Öljy, rypsi
400 g Tomaattipyree
1000 g Sipuli
50 g Valkosipulimurska
4000 g Tomaattimurska
150 g Sokeri, fariini
50 g Paprikajauhe
1,4 rkl Tabasco
10 g Pippuri, musta, rouhittu
5 g Kumina
5 g Korianteri, jauhettu
100 g Vaalea lihafondi 2 L
70 rkl Vesi
2000 g Papu, valkoinen, tomaattikastikkeessa
8000 g Sian suikaloitu 0-lajitelma 10 x 10 x 58 mm, kypsä 2 kg
500 g Paprikakuutio, pakaste
500 g Maissi, pakaste

Valmistusohje

  1. Freesaa padan pohjalla tomaattipyre, hienonnetut sipulit ja kuivat mausteet. Lisää tomaattimurska ja Fondi. Keitä n. 30 min. Tarkista maku. Lisää lopuksi tabasco, valkoiset pavut kastikkeineen ja esikuumennetut lihat. Kuumenna, tarkista maku ja tarjoa valkoisen riisin kanssa.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: