Chili-kalkkunakastike (Kouluruokakisa2012)

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

336 g Sweet hot chilikastike
300 g Sipulikuutio, pakaste
10,08 rkl Öljy, rypsi
92 g Sokeri, fariini
58 g Valkosipulimurska
58 g Savuchilitahna
15 g Chili, kuivattu, jauhettu
14 g Suola
7 g Inkivääri jauhettu
8 g Paprikajauhe
4682 g Kalkkunan fileesuikale kypsä 2 kg
336 g Iso Mitta Vaalea Kastikepohja -aines
115 g Maissitärkkelys
46 g Iso Mitta Kanaliemiaines
6 g Kurkuma
5 g Suola
285,74 rkl Vesi
1381 g Arla laktoositon kasvirasvasekoite
252 g Mangosose 3 x 3,1 kg
96 g Sitruunamehu 5 L
58 g Persilja, pakaste

Valmistusohje

  1. Sekoita chilikastike, sipuli, öljy, fariinisokeri, valkosipulimurska, savuchilitahna, chilijauhe, suola, inkivääri ja paprikajauhe. Lisää Kalkkunan fileesuikaleet liemineen ja sekoita varovasti. Nosta kylmiöön maustumaan yön yli. Sekoita kastikepohja-ainekset, maissitärkkelys, kanaliemiaines, kurkuma ja suola padassa. Mittaa sekaan vesi, kasvirasvasekoite ja Mangosose. Sekoita tasaiseksi. Kuumenna koko ajan sekoittaen 92 asteeseen. Lisää Sitruunamehu ja persilja. Lisää kalkkunan fileesuikaleet mausteliemineen kastikkeeseen. Kuumenna, tarkista maku ja saanto (12 kg).
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: