Chilinen jauhelihapihvi, kasvisohratto ja valkosipulimajoneesi

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

1600 g Chilinen jauhelihapihvi 80 g kypsä pakaste 4 kg (2 kpl à 80 g)
750 g ohrahelmi, keitetty pakkauksen ohjeen mukaan
200 g paprikakuutio
150 g purjo, suikale
suola, mustapippuri myllystä
50 g rypsiöljy
500 g Tomaattisalsa, tuore 2 kg
1 kpl sitruunan raastettu kuori ja mehu
80 g laktoositon voi tai margariini
50 g tuore punainen chili, suikale
150 g Fresh Garlic Valkosipulimajoneesi 270 ml
kevätsipulia koristeluun

Valmistusohje

1.Kuullota paprikakuutiot ja purjosuika leet öljyssä. Mausta. Lisää ohrahelmet, salsa, sitruunat, voi ja hienonnettu chili. Kuumenna sekoittaen ja anna kypsyä hetki. Lisää tarvittaessa nestettä (vesi).

2.Sekoita valkosipuli majoneesiin ja anna maustua hetki.

3.Kuumenna pihvit uunissa 175°C:ssa kunnes sisälämpö on 78°C.

4.Kokoa annos.

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: