Chorizopulla-kidneypapu tostadas

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

100 g Varsiselleriä hienonnettuna
200 g Sipulia hienonnettuna
40 g Valkosipulia hienonnettuna
200 g Punaista paprikaa kuutioituna
3,5 rkl Rypsiöljyä
40 g Sokeri
5 g Suola
5 g Chilijauhe
700 g Tomaattimurska (Mutti)
20 g Sambal Oelek- chilitahna (tai maun mukaan)
1 kpl Limen kuori raastettuna ja mehu
500 g Kidneypapuja valutettuna
20-30 kpl Maissitortilloita paahdettuna (gluton)
300 g Juustoraastetta
1000 g Chorizopyörykkä 6 g kypsä pakaste 4 kg

Tarjoiluun:

250 g Avocadodippi
20 g Tomaattisalsa, tuore 2 kg
50 g Hienonnettu tuore chili
Hienonnettu lehtipersilja ja korianteri
Oliiviöljy
300 g Laktoositon smetana tai kermaviili
Yrttikorianterin oksia

Ruokavalio

Laktoositon, Gluteeniton

Valmistusohje

 

 

Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: