Creme brülee

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

42 rkl Kerma kuohu
14 rkl Maito täysmaito
160 g Kananmunan keltuainen
150 g Sokeri, hieno
4 g Vaniljatanko (1kpl=n4g)
Sokeri, hieno

Valmistusohje

  1. Vatkaa keltuaiset, sokeri ja vaniljan siemenet vaahdoksi kulhossa. Kiehauta kerma, maito ja vaniljatangon puolikas kattilassa. Lisää muna-sokeriseos koko ajan sekoittaen. Siivilöi ja kaada annoskippoihin. Kypsennä 100:ssa asteessa kuumassa vesihauteessa 40-60 min kunnes massa on kiinteää. Jäähdytä kelmulla peitettynä. Kuorruta sokerilla grillivastusten alla tai kaasupolttimella.

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: