Currybroiler voileipäkakku

Annoslaskuri

Annosmäärä (hlö)
Annoskoko (g)
Reseptin saanto (kg)

Raaka-aineet

160 g Leipä, vuokaleipä tumma
3,15 rkl Kasvisliemi käyttövalmis
300 g Curry-broilertäyte 2 kg
100 g Kultakalkkuna, limiviipale n. 11 g 1,5 kg
200 g Juusto, tuore maustamaton
4,2 rkl Kerma, ranskankerma (Creme Fraiche)
Salaatti, lehtisalaatti
100 g Juustoraaste
100 g Kananmuna keitetty
60 g Kurkku
100 g Kultakalkkuna, limiviipale n. 11 g 1,5 kg

Valmistusohje

  1. Leikkaa leivästä 4 isoa viipaletta pitkittäin. Leikkaa kuori pois. Kostuta viipaleet kevyesti kasvisliemellä. Kokoa kakku ja laita väliin Saarioisten Curry-broilertäytettä ja Kultapilvi kalkkunaa.
  2. Täyte Kääri valmis kakku leivinpaperiin ja anna vetäytyä seuraavaan päivään kevyen painon alla.
  3. Kuorrutus Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä kakun pinnalle.
  4. Koristeeksi Koristele Kultapilvi kalkkunalla, juustoraasteella, salaatinlehdillä, munalla tai persikan viipaleilla ja tuorekurkulla.
Reseptin tuotteet

Muut reseptivinkit

Jaa sivun sisältö: